zgradaohn2022Iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju obavještavaju javnost da od 15. do 29. decembra 2023. godine mogu uputiti inicijative, primjedbe, sugestije u cilju pripreme Programa privremenih objekata na području opštine Herceg Novi za period 2024-2028. godine.

JavnaRaspNSL130623Nastavak prezentacije i javne rasprave o Nacrtu izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana za opštinu Herceg Novi održan je danas u Dvorani Park.

01novajavnaraspravaZbog velikog interesovanja građana, Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Opština Herceg Novi i Agencija za izgradnju i razvoj grada, organizuju nastavak prezentacije i javne rasprave o Nacrtu izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana opštine Herceg Novi, sutra (13. jun) od 11:00 do 13:00 sati u Dvorani Park.

NaslovnaPUP08062023

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, u saradnji sa Opštinom Herceg-Novi, organizovalo je danas u Velikoj sali Skupštine javnu prezentaciju Nacrta izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana opštine Herceg-Novi i Izvještaju o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu.

zgradaohn20042023Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi obavještava građane i pravna lica da je počela Javna rasprava o Nacrtu izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana opštine Herceg Novi i Izvještaju o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu.