zgradaohn2024U cilju kreiranja nacrta Programa razvoja kulture za opštinu Herceg Novi od 2024. do 2027. godine, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje objavljuje javni poziv nevladinim organizacijama iz Herceg Novog, koje u Statutu imaju definisano djelovanje iz oblasti od značaja za izradu dokumenata, za predlaganje predstavnika/ca za učešće u radnoj grupi.

zgrada OHN24Javna rasprava na Nacrt odluke o participaciji prevoza učenika u gradskom, prigradskom i međugradskom saobraćaju u trajanju od 15 dana biće održana od 19. aprila do 3. maja 2024. godine.

books 3544295 640Komisija za sufinansiranje projekata za izdavačku djelatnost u 2024. godini donijela je jednoglasnu odluku da finansijski podrži pet projekata u oblasti izdavačke djelatnosti, saopštavaju iz Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi.

mjuzikl Neki to vole vruceNSL2024Mjuziklom „Neki to vole vruće” Narodnog pozorišta iz Niša, u režiji Aleksandra Marinkovića, sinoć je u Herceg Novom počelo 29. izdanje Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti.

nAS15042024AAA

Hercegnovski srednjoškolci i studenti prisustvovali su danas radionici „Biznis logika i kreacija ideja” koju su organizovali Opština Herceg-Novi i NVO Centar za omladinsku edukaciju, a u okviru projekta Evropske omladinske kartice. Mladima Herceg-Novog predstavljene su mogućnosti programa „Social Impact Award“ zahvaljujući kojem najbolje biznis ideje dobijaju mentorsku i finansijsku podršku.