mala skola fotografije NSLU organizaciji Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, u periodu od februara do maja biće održana besplatna radionica za mlade „Mala škola fotografije“, a predavač će biti dipl. grafičar-fotograf Vanja Berberović Šuberić.

naslovna130123Herceg Novi i Praznik mimoze pozivaju građane Vojvodine da od 17. februara do 4. marta budu na najvećoj fešti na Jadranu, poručeno je danas iz Novog Sada.

naslovna120122U susret početku jedne od najpoznatijih fešta na Jadranu, koja više od pola vijeka tokom februara i marta slavi tradiciju karnevalskih svečanosti, predstavnici Opštine Herceg Novi, zajedno sa lokalnom Turističkom organizacijom i JUK “Herceg Fest”, su na promotivnom događaju u Beogradu predstavili program ovogodišnjeg, 54. izdanja Praznika mimoze.

Djecija Nova godina Herceg NoviOsmjesi, pjesma, ples, zagrljaji i lijepe želje na stotine mališana odjeknuli su danas Herceg Novim. Dječijom Novom godinom ispraćena je ova i najavljena vesela, srećna i uspješna nastupajuća 2023. godina.

0027122022Učenici osnovnih škola “Milan Vuković“ i „Orjenski bataljon“ prisustvovali su radionici „Diskiriminacija i vršnjačko nasilje“, koju je u Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi juče održala savjetnica za međunarodne odnose u Savezu slijepih Crne Gore, Katarina Bigović Kulić.