velika sala SOHNNastavak 20. redovne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi biće održan sutra (4. jun) sa početkom u 9.00 časova.

KlubNSL310524Odbornice Skupštine opštine Herceg Novi potpisale su danas Sporazum o osnivanju Ženskog kluba, čiji su ciljevi i principi: afirmacija rodne ravnopravnosti na svim nivoima odlučivanja, podsticaj žena za veće učešće u političkom i javnom životu, unaprijeđenje položaja žena u svim sferama društva i podsticaj i unapriješenje solidarnosti i humanosti, promovisanje volonterizma i međusobnog pomanja.

velika sala SOHNPredsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Ivan Otović zakazao je 20. redovnu sjednicu lokalnog parlamenta, za 30. maj sa početkom u 10 sati, sa dnevnim redom:

00djecaKosovoiMetohija OHNNVO “Karađorđe” iz Herceg Novog ugostila je djecu sa roditeljima i nastavnicima iz Kosovoskog pomoravlja odnosno Gnjilana, za koje su u Opštini Herceg Novi danas organizovali prijem. Prijemu su prisustvovali potpredsjednik Opštine Mirko Mustur i predsjednik Skupštine Opštine Ivan Otović sa saradnicima.

SjednicaNSL100524Odbornici Skupštine opštine Herceg Novi usvojili su danas predlog Odluke o donošenju Programa privremenih objekata na teritoriji opštine Herceg Novi za period od 2024.godine do 2029.godine.