reload203042023

Lokalne samouprave Kotor, Budva i Herceg-Novi i projekat ReLOaD pozivaju zainteresovane nevladine organizacije sa teritorije ovih opština da daju svoje komentare, predloge i sugestije na Sektorsku analizu za utvršivanje prioritetnih oblasti od javnog interesa u kojima će se pružiti finansijska podrška za realizaciju projekata nevladinih organizacija iz budžeta ReLOaD 2 projekta u 2023. godini, u okviru klastera “Coastal Mates” – Kotor, Budva i Herceg Novi.

Iz Sekretarijata za kulturu i obrazovanje pozivaju zainteresovane da predloge i sugestije dostave u pisanoj formi putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi, najkasnije do četvrtka 06.04.2023. godine.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD 2) zvanično je počeo sa realizacijom 01. januara 2021. godine, kao nastavak prethodne faze ReLOaD programa koja je uspješno završena u decembru 2020. godine. Program će biti realizovan u šest zemalja i teritorija Zapadnog Balkana tokom naredne četiri godine. ReLOaD2 finansira Evropska unija iz sredstava Multi-Country Civil Society Facility, uz konfinansiranje UNDP-a i lokalnih samouprava koje će biti obuhvaćene programom.

Sektorska analiza (.pdf)