Nas19052023

U saradnji sa Opštinom Herceg-Novi, Mensa Crne Gore organizuje testiranje bazične inteligencije u subotu 27. maja sa početkom u 11:00 sati u Velikoj sali Skupštine opštine.

Testiranje je besplatno za kandidate koji imaju dokument izdat od MUP-a Herceg-Novi, kao i dobrovoljne davaoce krvi uz potvrdu koju izdaje Zavod za tranfuziju. Ostali zainteresovani testiranje plaćaju 20 eura, dok je cijena niža za mlađe od 29 godina i starije od 60 godina i iznosi 15 eura.

Pravo učešća imaju kandidati koji su na dan testiranja punoljetni, dok zainteresovani srednjoškolci koji imaju najmanje 16 godina mogu učestvovati samo uz ovjerenu saglasnost roditelja. Mensin test moguće je raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu. Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Prijava je moguća na https://mensa.me/formulari/72247

Dobrovoljni davaoci krvi to moraju naglasiti u komentaru na kraju prijave.

mensa logo19052023

Uplata sa tačnim iznosom u gotovini moguća je kod blagajnika neposredno prije testiranja ili na žiro-račun br. 520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate je Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju "Svrha uplate"), a polje "Poziv na broj odobrenja" popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.

Uplate na žiro-račun i prijave se mogu izvršiti najkasnije do 25. maja do 15:59 sati. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.

U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.

Istog dana testiranje inteligencije biće organizovano i u Tivtu, od 13:30 sati u SMŠ Mladost, a besplatno je za kandidate koji imaju dokument izdat od MUP-a Herceg Novi, kao i za učenike SMŠ Mladost, bez obzira na to iz koje opštine dolaze.

Prijave za Tivat su moguće na linku https://mensa.me/formulari/27551

Za dodatne informacije obratite se na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Iz MENSA-e CG zahvaljuju opštinama Herceg-Novi i Tivat na saradnji i činjenici da su prepoznale potencijal kod svojih građana i omogućile im besplatno testiranje.