Koncert RocherU sklopu programa povodom obilježavanja Njegoševog dana - crnogorskog praznika kulture, u ponedeljak, 13. novembra biće priređen koncert Muzičke institucije Rocher u Dvorani Park sa početkom u 20 časova.

Muzička Institucija Rocher (MIR) iz Beograda okuplja profesionalne, uglavnom akademske umjetnike od kojih većina radi u Simfonijskom orkestru RTS-a. Rocher Bend (RB) je jedan od četiri sastava koji rade u okviru MIR-a, a u Herceg Novom će nastupiti šest muzičara i dvoje vokalnih solista: violina – Radmila Rokvić, viola – Dejan Rokvić, perkusije – Goran Milošević, duvački instrumenti – Ljubomir Dimitrijević, gitara i tambura – Vladimir Marić, kontrabas – Todor Cogoljević, vokali – Jovana Zukanović i Nemanja Guzijan.
Publika će tokom dvočasovnog koncerta imati priliku da uživa u svjetskim i domaćim hitovima filmske muzike i etno numerama, a ulaz je besplatan.
Rocher Bend bilježi mnogobrojne uspješne nastupe, a neki od njih su sa festivala Beovizija 2020. godine i Pjesme za Evroviziju 2022. godine.