EOKartica2024

Iz Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi upućuju poziv sportskim klubovima i udruženjima koji rade sa djecom i mladima da dostave podatke za svoje članove kako bi što više mladih dobilo Evropsku omladinsku karticu.

„Evropska omladinska kartica je besplatna benefit kartica za sve mlade uzrasta od 13 do 29 godina. Pozivamo sportske klubove i udruženja koji rade sa djecom i mladima da na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. dostave podatke za svoje članove - ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i mejl adresu, kako bi im bile pripremljene kartice“, ističu iz Sekretarijata.

Mladi mogu lično preuzeti karticu svakog radnog dana, tokom radnog vremena u prostorijama Sekretarijata, u zgradi Opštine Herceg-Novi.

Podsjećamo, Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica, podržana od Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim mladim crnogorskim građanima i građankama da koriste preko 270 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.