zgradaohn2022Popisna komisija za opštinu Herceg Novi raspisala je Javni oglas za ugovorno angažovanje učesnika/ca za sprovođenje popisa stanovništva, domaćinstava i stanova koji će se održati od 30. novembra do 15. decembra 2023 za 20 instruktora i 176 popisivača.

Javni oglas za instruktore traje do 20. novembra do 15:00 časova, a za popisivače do 22. novembra, takođe do 15:00 časova.
Prijavu za učesnike/ce u popisu kandidati/kinje mogu preuzeti na dnu ovog teksta, zatim u prostorijama popisne komisije, Trg Maršala Tita 2 (mala sala Skupštine Opštine), Herceg Novi, počev od 15. novembra od 8 do 15 časova ili je preuzeti sa sajta Uprave za statistiku: www.monstat.org.
Popunjenu prijavu i kompletnu dokumentaciju moguće je dostaviti popisnoj komisiji (mala sala SOHN) u zatvorenoj koverti, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Kandidati koji su u prethodnom Javnom oglasu (koji je bio raspisan septembra 2023. godine) priložili kompletnu dokumentaciju potrebno je da povodom ovog Javnog oglasa podnesu samo popunjenu Prijavu za učesnike/ce u popisu (Obrazac P-13), lično ili putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Kandidati koji ne podnesu novu Prijavu povodom ovog Javnog oglasa, nemaju potpunu dokumentaciju za učestvovanje u popisu i ne mogu biti ugovorno angažovani.
Na koverti je potrebno ispisati naziv mjesta za koje se aplicira (instruktor/ka ili popisivač/ica) i adresa popisne komisije Trg Maršala Tita 2 (mala sala Skupštine Opštine), Opština Herceg Novi.
Svi kandidati su dužni da potpišu izjavu (data u Prijavi za učesnike/ce u popisu) da će za vrijeme održavanja instruktaže (22 - 24. novembar 2023. godine i 25 - 26. novembar 2023. godine) i sprovođenja popisa (30. novembar - 15. decembar 2023. godine) biti dostupni za popisne aktivnosti.
Prijava
Javni poziv