zgrada OHN24Mjesna zajednica Baošić raspisala je Javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora (ispod tribina plivališta u Baošiću) i lokacije za postavljanje objekta privremenog karaktera (ulaz na plivalište) prikupljanjem zatvorenih pisanih ponuda.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu na žiro račun Mjesne zajednice Baošići, broj: 510-5334-43. Pravo učešća po javnom pozivu nemaju fizička i pravna lica odnosno preduzetnici koji nisu izmirili obaveze prema Mjesnoj zajednici po osnovu zakupa ili drugih troškova koji proizilaze iz ranije zaključenih ugovora , kao ni članovi njihovog porodičnog domaćinstva (supružnik, brat,sestra, djeca ili roditelji).
Registrovanje učesnika i otvaranje ponuda izvršiće se javno dana 30.04.2024.g. sa početkom u 18.00 časova u sali Doma kulture.
Sve dodatne informacije vezane za oglas zainteresovani mogu dobiti u kancelariji MZ Baošić ili putem telefona: 031/674-333 i 067/332-108.

Detaljnije u Javnom pozivu.