NaslovnaDCentar28122020Korisnike Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg-Novi jutros su obradovali novogodišnji pokloni.

Paketiće su im uručili potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić i zaposlene u Sekratarijatu za lokalnu samoupravu, koje su se danas družile sa njima i poželjele im sve najljepše u 2021. godini.

Tokom razgovora sa korisnicima i zaposlenima, potpredsjednica Samardžić najavila je da glavni poklon za njih stiže tokom januara, a to će biti preseljenje u novi Dnevni centar koji je izgrađen u Sutorini. Kazala je da je uređenje ovog objekta, na koji se dugo čeka, u završnoj fazi i da će nova godina početi useljenjem u nove prostorije, što vjeruje da će biti prava radost za sve korisnike.

Kao i ranijih godina, poklone za sve korisnike Dnevnog centra obezbijedila je Opština Herceg-Novi. Pored njih, paketiće će od lokalne uprave dobiti i sva djeca u novskim vrtićima, đaci prva četiri razreda svih osnovnih škola na području grada, kao i mališani iz Mjesne zajednice Luštica.