zgradaohn20042023Javna rasprava na Nacrt odluke o javnim parkiralištima na teritoriji opštine Herceg Novi, koju sprovodi Sekretarijat za komunalne djelatnosti, počela je danas (17. maj) i trajaće do 31. maja 2023. godine.

Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pisanoj formi moguće je dostaviti na adresu: Opština Herceg Novi – Sekretarijat za komunalne djelatnosti, preko Građanskog biroa ili mjesnih zajednica, kao i u elektronskoj formi na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Centralna javna rasprava biće održana u sali Skupštine opštine Herceg Novi u petak, 26. maja 2023. godine sa početkom u 13:30 sati.
Nacrt odluke o javnim parkiralištima na teritoriji opštine Herceg Novi biće dostupan javnosti objavljivanjem posredstvom JRDS RTHN i veb sajtu Opštine Herceg Novi  www.hercegnovi.me .
Nakon sprovedene javne rasprave Sekretarijat za komunalne djelatnosti će razmotriti primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

- Program održavanja Javne rasprave na Nacrt Odluke o javnim parkiralištima na teritoriji Opštine Herceg Novi
- Zaključak
- Nacrt Odluke o javnim parkiralištima na teritoriji Opštine Herceg Novi