zgradaohn2024Sekretarijat za komunalne djelatnosti raspisao je javne konkurse za dodjelu linija za prevoz putnika u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju na teritoriji opštine Herceg Novi i za poseban linijski prevoz putnika na relacijama Luštica-Tivat-Luštica i Luštica-Radovići-Luštica.

Plan linija u gradskom i prigradskom prevozu putnika sadrži sledeće linije:
Igalo - Kamenari – Igalo;
Sutorina – Meljine – Sutorina;
Igalo - Meljine - Igalo (kružna);
Herceg Novi - Kruševice - Herceg Novi;
Herceg Novi – Sitnica - Vrbanj - Herceg Novi;
Herceg Novi - Prijevor - Herceg Novi;
Herceg Novi - Mojdež - Herceg Novi;
Herceg Novi - Njivice - Herceg Novi;
Herceg Novi - Ubli - Herceg Novi;
Mardari - Rose - Zabrđe

Plan linija posebnog linijskog prevoza putnika sadrži sledeće linije:
Zabrđe - Radovići
Zabrđe - Tivat
Radovići - Mardari

Konkursna dokumentacija može se preuzeti u roku od 15 dana, od dana objavljivanja konkursa u dnevnim listovima i na sajtu www.hercegnovi.me , na adresi: Opština Herceg Novi, Trg Maršala Tita 2, Građanski biro (šalter br. 4), svakog radnog dana od 8 do 15 časova, sa prilaganjem dokaza o uplati iznosa na ime naknade troškova konkursa.
Za prevoz putnika u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju na teritoriji opštine Herceg Novi ponuđači mogu dostavljati ponude svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 sati zaključno sa 16.02.2024. godine, dok za posebni linijski prevoz putnika ponuđači mogu dostavljati ponude svakog radnog dana od 08.30 do 14 sati zaključno sa 16.02.2024. godine, neposrednom predajom u Građanski biro Opštine Herceg Novi- Trg Maršala Tita 2 ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi.
Ponude (1original) dostaviti u zapečaćenoj koverti sa naznakom „ne otvaraj'' prije zvanične sjednice komisije za otvaranje sa naznakom „Konkurs za dodjelu linija za prevoz putnika'' ili „Konkurs za dodjelu linija za poseban linijski prevoz putnika na relacijama Luštica-Tivat-Luštica i Luštica-Radovići-Luštica“. Na poleđini koverte napisati naziv i adresu ponuđača, telefon i kontakt osobu.
Javno otvaranje, na koje su pozvani svi zainteresovani ponuđači će biti održano 20.02.2024. godine u 12 časova u prostorijama Opštine Herceg Novi, Skupštinska sala. Učesnici na konkursu će biti obaviješteni o ishodu najkasnije u roku od 15 dana od dana otvaranja ponuda. Sekretarijat za komunalne djelatnosti Opštine Herceg Novi na osnovu predloga komisije o najpovoljnijem ponuđaču, donosi rješenje o dodjeli linija za prevoz putnika u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju / na relacijama Luštica-Tivat-Luštica i Luštica-Radovići-Luštica, koje važi pet godina.
Sve informacije ili dodatna obavještenja, ponuđač treba da traži na telefon 031/321-052, lokal 522, u vremenu od 8.30 do 14 časova, a osoba za kontakt je Sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti Vasilije Seferović.