01novajavnaraspravaZbog velikog interesovanja građana, Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Opština Herceg Novi i Agencija za izgradnju i razvoj grada, organizuju nastavak prezentacije i javne rasprave o Nacrtu izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana opštine Herceg Novi, sutra (13. jun) od 11:00 do 13:00 sati u Dvorani Park.

Prvi dio prezentacije i rasprave o Nacrtu izmjena i dopuna PUP-a održan je u Velikoj sali Opštine Herceg Novi u četvrtak, 8. juna nakon kojeg je i dogovoreno da se građanima omogući još jedna rasprava tokom koje će predlagači dati potrebna pojašnjenja i odgovarati na pitanja.
Podsjećamo da je ovaj dokument na javnoj raspravi do petka, 16. juna, do kada građani mogu dostavljaju predloge na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili direktno na arhivu Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, IV Proleterske brigade broj 19, Podgorica.
Uvid u crteže plana omogućen je radnim danima od 09:00 do 11:00 sati u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju OHN, kancelarija broj 87, na trećem spratu zgrade Opštine i od 12:00 do 14:00 u Agenciji za izgradnju i razvoj Herceg Novog. Posjeta Agenciji se mora zakazati na broj telefona: 068 900 185.