ZGRADAOHN2021Javna rasprava na Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za postavljanje odnosno izgradnju lokalnog objekta od opšteg interesa - ribarske luke u Zelenici, u trajanju od 15 dana održaće se počev od 09. decembra, zaključno sa 24. decembrom 2021. godine.

Javnu raspravu na Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za postavljanje odnosno izgradnju lokalnog objekta od opšteg interesa - ribarske luke u Zelenici, sprovešće Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju. Primjedbe, predlozi, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg Novi - Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Centralna javna rasprava održaće se u sali Skupštine Opštine Herceg Novi 24.12.2021. godine sa početkom u 12:00 časova, uz strogo poštovanje propisanih epidemioloških mjera.

Zaključak (.pdf)

Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za postavljanje odnosno izgradnju lokalnog objekta od opšteg interesa - ribarske luke u Zelenici (.pdf)

Programski zadatak sa elementima urbanističko-tehničkih uslova (.pdf)

Program održavanja javne rasprave (.pdf)