foto RTHNimagePočela je javna rasprava na Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu i trajaće do 14. marta 2022. godine, obavještavaju iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju.

Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja možete dostaviti u pisanoj formi na adresu Opštine Herceg Novi, Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju, preko Građanskog biroa ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Centralna javna rasprava biće održana 11. marta 2022. godine, u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi, sa početkom u 12 časova.
Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu dostupan je u štampanoj formi u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, zgrada Opštine Herceg Novi, kancelarija 85, a u mjesnim zajednicama svakog radnog dana od 08 do 15 časova.
Nacrt Programa uređenja prostora, kao i Zaključak o utvrđivanju Nacrta, Program održavanja javne rasprave i Anketni list možete pogledati i preuzeti ovdje:

- Program održavanja javne rasprave na Nacrt Programa uređenja prostora Opštine Herceg – Novi za 2022.godinu;
- Zaključak o utvrđivanju Nacrta Programa uređenja prostora Opštine Herceg – Novi za 2022.godinu;
- Nacrt Programa;
- Anketni list


Izvještaj o rezultatima javne rasprave na Nacrt programa uređenja prostora Opštine Herceg Novi za 2022. godinu. Objavljeno dana 25.03.2022.