Kumbor Liturgija nslPredsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i predsjednik Skupštine opštine Ivan Otović sa saradnicima prisustvovali su obilježavanju hramovske slave u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Kumboru, a potpredsjednik Miloš Konjević u crkvi na Svrčugama.

Saborna proslava upriličena je u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Kumboru gdje su liturgiju služili arhijerejski namjesnik za Herceg Novi Obren Jovanović i iguman savinski Makarije sa lokalnim sveštenstvom. Uslijedilo je tradicionalno iznošenje ikone i litija oko hrama, a potom i lomljenje slavskog kolača. Obilježavanju hramovske slave prisustvovali su predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, predsjednik Skupštine opštine Ivan Otović i potpredsjednik Opštine Mirko Mustur sa saradnicima. 

Svečano je bilo i u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Svrčugama gdje je liturgiju služio protojerej Stevan Durić, a potom je prelomljen slavski kolač. Obilježavanju hramovske slave prisustvovao je potpredsjednik Opštine Miloš Konjević.