zgradaohn2022Општина Херцег Нови и Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) објављују јавни позив за пријаву послодаваца из општине Херцег Нови за омогућавање учешћа свршених средњошколаца и високошколаца у програму стицања професионалних знања и вјештина у области њиховог пословања.

Позив је упућен заинтересованим предузећима из општине Херцег Нови која имају потенцијал да пруже стручну обуку младим људима и уколико је могуће обезбједе дугорочне прилике за запошљавање. Поред подршке незапосленим особама које траже посао у проналажењу могућности за оспособљавање, програм професионалног оспособљавања младих олакшава читав процес припреме младих незапослених за самостално обављање послова, у складу са локалним потребама на тржишту рада.
Рок за пријаву је петак 27.10.2023., на адресу Општине Херцег Нови (Трг Маршала Тита бр 2 или на Грађански биро Општине, шалтер бр 6 од 8 до 14 сати) или на емаил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
О условима пријаве и детаљнијим информацијама позива на:

https://www.hercegnovi.me/downloads/Poziv%20za%20poslodavce_ReLOaD2.pdf .
Формулар аплицирања за предузећа на: 

http://www.hercegnovi.me/downloads/Formular%20apliciranja%20za%20poslodavce_ReLOaD2.pdf .