nsl110322Централна јавна расправа на Нацрт Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2022. годину одржана је данас у Великој сали локалног парламента.

Иако у не великом броју, грађани су истакли потребу култивације и уређења простора и путева понајвише у Игалу и Ђеновићима, док се дио питања односио на теме које нису биле предмет ове јавне расправе.
Јавна расправа ће трајати до 14. марта 2022. године, а све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења грађани могу доставити у писаној форми на адресу Општине Херцег Нови, Секретаријат за просторно планирање и изградњу, преко Грађанског бироа или мјесних заједница, а у електронској форми на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
rasprava110322Нацрт Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2022. годину доступан је у штампаној форми у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу, зграда Општине Херцег Нови, канцеларија 85, а у мјесним заједницама сваког радног дана од 08 до 15 часова.
Нацрт Програма уређења простора, као и Закључак о утврђивању Нацрта, Програм одржавања јавне расправе и Анкетни лист можете погледати и преузети на линку https://www.hercegnovi.me/sr-yu/meni/sekretarijat-za-prostorno-planiranje-i-izgradnju/vijesti-prostorno-meni/488-javna-rasprava-na-nacrt-programa-uredenja-prostora-opstine-herceg-novi-za-2022-godinu