grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Коначно ријешен дугогодишњи проблем: Укида се путарина на путу Мељине-Петијевићи, Министарство плаћа инвеститору четири милиона еура

00petijevicmeljineМинистар финансија и социјалног старања, Милојко Спајић потписао је данас са предсједником Општине Херцег Нови Стеваном Катићем и инвеститором Универзал Монте д.о.о.

Опширније...

Катић честитао Дан слободе медија: Да статус и углед медијских радника одговара њиховом друштвеном значају

UTF-8KatiC487Свим медијским радницама и радницима у Црној Гори Свјетски дан слободе медија честитао је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, у своје лично и име локалне управе.

Опширније...

Честитка поводом православног Васкрса: Нека празник живота и наде донесе опоравак сваком дому

Samardzic KaticСвим вјерницима православне вјероисповијести, свештенству, монаштву и свима који Васкрс славе по јулијанском календару највећи хришћански празник су у име Општине Херцег Нови и своје лично име честитали предсједник Општине, Стеван Катић и предсједник Скупштине општине, Никола Самарџић.

Опширније...

Одржан састанак Општинског тима за заштиту и спашавање: Апел за поштовање мјера у сусрет васкршњим празницима и локалним изборима

Nas28042021Херцегновски Општински тим за заштиту и спашавање одржао је данас састанак на којем је донесено неколико закључака, са акцентом на важеће епидемиолошке мјере и њихову примјену. Састанком је предсједавао предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић.

Опширније...

Почели радови на асфалтирању улице Мића Вавића испод семафора на Топлој

nas22042021Како је из локалне управе најављено још раније, у улици Мића Вавића испод семафора почели су радови на асфалтирању коловоза и паркинга, а током наредних дана отпочеће и радови на адаптацији тротоара у тој улици. Након завршетка радова, паркинг мјеста неће бити под режимом наплате, потврдио је потпредсједник Општине Херцег Нови, Милош Коњевић.

Опширније...