logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Амбасада Турске заинтересована да помогне пројекат санације Канли куле

nas12062019Њ.Е. амбасадорка Републике Турске у Црној Гори, Сонгул Озан, боравила је данас у радној посјети Херцег Новом, гдје се сусрела са предсједником Општине Стеваном Катићем и сарадницима.

Опширније...

Катић на Форуму градоначелника Централне и Источне Европе у Кини

CEEC Mayors Forum ChinaПредсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић учествује на Форуму градоначелника држава Централне и Источне Европе који се одржава у кинеском граду Нингбоу, од 6. до 9. јуна ове године.

Опширније...

Херцег-Нови на форуму о инвестирању у Западни Балкан

nasfront07062019Херцег Нови је током протекла три дана представљен на међународној конференцији Форум градова и региона „Инвестирање у Западни Балкан – Инвестирање у Европу“, која је одржана у пољском граду Жешову.

Опширније...

Грађански сат Министарства одбране за новске средњошколце

NasGCas07062019Новски средњошколци данас су присуствовали грађанском сату Министарства одбране Црне Горе, на којем су информисани о могућностима за запошљавање, добровољном служењу војног рока, пројектима за младе, образовању на иностраним војним академијама и могућностима стипендирања.

Опширније...

Честитка поводом Рамазанског бајрама

Свим вјерницима исламске вјере и представницима Исламске заједнице Црне Горе честитамo Рамазански бајрам, у име Општине Херцег-Нови и своје лично име.
Нека вам овај велики празник донесе здравље, радост и мир, да дане весеља проведете у кругу својих најближих, његујући доброту, узајамно уважавање, размијевање и солидарност.

Предсједник општине
Стеван Катић
                            
Предсједник Скупштине
         општине            
  др Милош Биговић