grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Одржан састанак Општине и Министарства за људска и мањинска права о рјешавању стамбеног питања породице Бериша

  • понедјељак, 30 новембар 2020 16:23

sastanak 30112020У Општини Херцег Нови данас је организован састанак представника локалне управе и Министарства за људска и мањинска права, на којима је разговарано о начину помоћи ромској породици Бериша, која ће у наредним данима бити исељена из неформалног објекта у којем годинама бораве.

Опширније...

Одлична динамика радова на изградњи прве подземне јавне гараже у Херцег Новом

01garageЧелници локалне управе и представници компаније „ЈУ БРИВ“ обишли су данас градилиште испред зграде Општине Херцег Нови, на којем се тренутно изводе завршни груби грађевински радови на изградњи подземне гараже и трга.

Опширније...

Предсједници општина Херцег Нови и Тиват се уписали у књигу жалости

22112020ohntvПредсједници општина Херцег Нови и Тиват, Стеван Катић и Жељко Комненовић, уписали су се данас у књигу жалости која је отворена у Генералном конзулату Републике Србије у Херцег Новом поводом смрти Његове светости Патријарха српског Иринеја.

Опширније...

Телеграм поводом смрти Његове светости патријарха Иринеја: Херцег Нови учествује у губитку и болу цијелог православља

Patrijarh-IrinejУ име локалне управе, своје лично и име свих грађана, челници Општине Херцег Нови изразили су искрено саучешће Српској православној цркви, архијерејима, свештенству, монаштву и свим вјерницима поводом смрти Његове Светости Архиепископа пећког, Митрополита београдско-карловачког и Патријарха српског Иринеја.

Опширније...

Дан жалости у Херцег Новом у недјељу

zastavaohn22112020Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић донио је Одлуку о проглашењу Дана жалости на територији Општине у недјељу, 22. новембра 2020. године, због упокојења Његове Светости Патријарха српског, господина Иринеја.

Опширније...