grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања

zgradaohnДирекција за имовину и заступање Општине Херцег Нови расписала је Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп пословног простора у Бијелој путем јавног надметања

ZgradaOPSTINE2020Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови објавила је први Јавни позив за давање у закуп пословног простора у својини Општине Херцег Нови путем јавног надметања. Предмет јавног позива је пословни простор у Бијелој-Пијавица површине 44m2, који се даје у закуп на период од пет година за потребе трговине на мало.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп локације за постављање привременог објекта- паркиралишта

  • четвртак, 06 фебруар 2020 07:00

HN aerialОпштина Херцег-Нови објавила је први јавни позивза давање у закуп локације за постављање привремног објекта – паркиралишта путем јавног надметања.

Опширније...

Трећи јавни позив за давање у закуп објеката и локације за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања

ZOP2017Општина Херцег Нови објавила је трећи јавни позив за давање у закуп објеката и локације за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања. Предмет Јавног позива су локације за постављање привремених објеката за сезону 2019. године, у периоду од 01.07. до 01.10.2019. године.

Опширније...

Јавни позиви за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања

3JPoz05072019Општина Херцег Нови објављује трећи јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера за сезону 2019. године у периоду од 01.07.-01.10.2019. године, на локацијама у Игалу, Мељинама и Зеленици.

Опширније...