logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања

OHNZgradaNOVOДирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови расписала је Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања. Предмет Јавног позива је 41 локација за постављање привремених објеката за сезону 2019. године, у периоду од 01.07. до 01.10.2019. године.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп промо кућица током 50. Празника мимозе

omladinski-park-igalo-3Јавна установа културе ”Херцег  Фест” објавила је Јавни позив за давање у закуп промо кућица путем јавног надметања.

Опширније...

Поновни јавни позив за закуп промо-кућица: Повољнији услови за закупце

  • понедјељак, 24 децембар 2018 16:59

DPHNЈавна установа културе „Херцег Фест“ објављује поновни јавни позив за  давање у закуп промо кућица путем јавног надметања, са донекле измијењеним условима за конкурисање.

Опширније...

Исправка Јавног позива за давање у закуп промо кућица путем јавног надметања

DPHN1. ИСПРАВЉА СЕ Јавни позив за давање у закуп промо кућица путем јавног надметања број: 733/18 од 13.12.2018.године, објављен у дневном листу Дан дана 14.12.2018.године и на интернет страницама ЈУК Херцег Фест и Општине Херцег Нови дана 14.12.2018.године на начин што у члану 1 последњи став, умјесто што гласи:

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп промо кућица

DPHNЈУК  “Херцег фест” објавио је Јавни позив за давање у закуп промо кућица путем јавног надметања. Предметне промо кућице се дају у закуп за потребе излагања и продаје хране и пића током новогодишњих и божићних празника у сусрет 50. Празника мимозе, а почетна цијена закупа за сваку износи 400 еура за мјесец дана.

Опширније...