grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Превентивна акција у Херцег Новом: Будимо одговорни да бисмо сачували здравље

01preventСлужба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови, у сарадњи са Центром безбједности, спроводи акцију која има за циљ упознавање грађана са новим мјерама за сузбијање епидемије вируса ковид-19.

Опширније...

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора Херцег Нови: Надзор над поштовањем мјера заштите грађана од вируса

NasKPol10072020Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови спроводи свакодневне контроле поштовања одредби и мјера које имају за циљ заштиту здравља грађана и спрјечавање ширења вируса цовид-19, у складу са Законом.

Опширније...

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора ради 24 сата: Контрола поштовања привремених мјера и заштита грађана

NSL19032020Активности Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови у овом тренутку су посебно усмјерене на предузимање мјера за заштиту грађана и контролу поштовања наредби и препорука за спрјечавање инфекције изазване коронавирусом, истиче начелница ове Службе Марија Бошковић

Опширније...

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора ради 24 сата од 1. јула

Vozni park SKPСлужба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови ће од понедељка, 01. јула радити нон-стоп, свим данима. Радно вријеме од 00 до 24 часа биће на снази до 01. септембра.

Опширније...

У Херцег Новом уграђен први лимитатор буке

nas07062019Први лимитатор буке у Црној Гори уграђен је у Херцег Новом, тачније у угоститељском објекту Пуб Гот. Уређаји за ограничавање нивоа звука новитет су на нашем тржишту, али, судећи по искуствима других туристичких земаља, неопходан су елемент у регулацији и поштовању прописа који се тичу звучног загађења.

Опширније...