logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Едукација за запослене у Агенцији за развој и заштиту Орјена- Сарадњом до боље заштите Орјена од пожара

Orjen Planinarski dom i ŠiljevikПрезентацију основних активности заштите од пожара за запослене у Агенцији за развој и заштиту Орјена одржали су протекле недеље службеници Директората за ванредне ситуације – подручна јединица Херцег Нови и припадници херцегновске Службе заштите и спасавања.

Опширније...

Забрана ложења и употребе ватре на отвореном од 1. јуна до 30. септембра

zgradaohnТоком наредна четири мјесеца на пољопривредним земљиштима, камповима и другим отвореним просторима могуће је ложити ватру искључиво уз одобрење и дозволу општинске ватрогасне јединице.

Опширније...

Саво Павловић донирао медицинску опрему Служби заштите и спасшавања

NASVATRO12102018Новљанин Саво Павловић донирао је Служби заштите и спашавања медицинску опрему – комплет „First Aid kit“, у вриједности од око три хиљаде еура.

Опширније...

Град наставља са улагањем у Службу заштите и спасавања: Нове заштитне униформе, шљемови и цистијерна за ефикаснији рад

Nas23082018Херцегновска Служба заштите и спасавања добила је нове шљемове и заштитну опрему за улазак у ватру, као и цистијерну капацитета 13 кубика.

Опширније...

Херцег-Нови добио друго добровољно ватрогасно друштво: За бољу заштиту Луштице

NAsVAtr08062018Добровољно ватрогасно друштво Луштица унаприједиће заштиту становника и имовине на полуострву Луштица и допринијети спремнијем реговању у случају ванредних ситуација, поручио је Предсједник Општине Херцег-Нови Стеван Катић на синоћној донаторској вечери поводом оснивања ДВД Луштица.

Опширније...