grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Вјежба Службе заштите и спасавања са припадницима ДВД „Бијела“ – симулација шумског пожара

  • сриједа, 18 септембар 2019 09:37

vatrg18092019На Савинској Дубрави су крајем прошле седмице припрадници Службе заштите и спасавања Општине Херцег Нови одржали вјежбу симулације шумског пожара. Вјежбу је водио вођа одјељења Владимир Пејовић, а учествовало је девет ватрогасаца – спасилаца припадника ДВД „Бијела“ и пет ватрогасаца – спасилаца Службе заштите и спасавања Општине Херцег Нови.

Опширније...

Едукација за запослене у Агенцији за развој и заштиту Орјена- Сарадњом до боље заштите Орјена од пожара

Orjen Planinarski dom i ŠiljevikПрезентацију основних активности заштите од пожара за запослене у Агенцији за развој и заштиту Орјена одржали су протекле недеље службеници Директората за ванредне ситуације – подручна јединица Херцег Нови и припадници херцегновске Службе заштите и спасавања.

Опширније...

Забрана ложења и употребе ватре на отвореном од 1. јуна до 30. септембра

zgradaohnТоком наредна четири мјесеца на пољопривредним земљиштима, камповима и другим отвореним просторима могуће је ложити ватру искључиво уз одобрење и дозволу општинске ватрогасне јединице.

Опширније...

Саво Павловић донирао медицинску опрему Служби заштите и спасшавања

NASVATRO12102018Новљанин Саво Павловић донирао је Служби заштите и спашавања медицинску опрему – комплет „First Aid kit“, у вриједности од око три хиљаде еура.

Опширније...

Град наставља са улагањем у Службу заштите и спасавања: Нове заштитне униформе, шљемови и цистијерна за ефикаснији рад

Nas23082018Херцегновска Служба заштите и спасавања добила је нове шљемове и заштитну опрему за улазак у ватру, као и цистијерну капацитета 13 кубика.

Опширније...