grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

У току радови на постављању новог паркета у Спортском центру Игало

SCIgalonslСпортски центар Игало ускоро ће добити нови паркет, квалитета попут оног у највећим спортским салама у региону. Замјена паркетне подлоге је у току и до сада је завршено више од пола посла.

Опширније...

Спортски центар Игало добија нови паркет, квалитета као у Београдској арени и Пиониру

sc igaloПотписан је уговор о замјени постојећег спортског пода у Спортском центру Игало новом паркетном подлогом, која ће бити врхунског квалитета, попут оних у београдским дворанама Арена и  Пионир на којима су наступали највећи спортски асови.

Опширније...

Новски клубови на Сајму спорта у Тивту

NAs06032020Новски спортски клубови представљају се данас на Сајму спорта који је организован у спортској дворани у Тивту, поводом обиљежавања Дана репрезентација Црне Горе. Учешће је организовано у сарадњи Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт и управа клубова, а на позив Министарства спорта и младих, као организатора ове манифестације.

Опширније...

Општина Херцег-Нови издваја 450.000 еура за 45 спортских организација

ilustracija sportski dan 2020Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт донио је Одлуку о расподијели средстава спортским организацијама за 2020. годину. Овогодишњим буџетом планиран износ од 450.000 еура распоређен је на 45 спортских организација.

Опширније...

Уручена признања за најуспјешније спортисте Херцег Новог

SportistiNSLШампиони спорта Херцег Новог окупили су се синоћ у Дворани Парк, гдје су им уручене награде и признања за успјехе постигнуте у протеклој години.

Опширније...