grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Ватерполисти Александру Ивовићу посебно признање Општине Херцег-Нови

Nas31122021

Херцег-Нови је захвалан Александру Ивовићу за све успјехе којима нас је обрадовао и што је постижући свјетску славу увијек остао привржен своме граду, поручено је на пријему који је за ватерполисту уприличен у Кабинету предсједника Општине.

Опширније...

Успјешно завршен пројекат побољшања квалитета услуга Дневног центра: Ново возило, едукација и савјетовање оснажили капацитете установе

  • сриједа, 29 децембар 2021 15:56

NasDcentar29122021

Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег Нови успјешно је завршио реализацију пројекта „Побољшање квалитета услуга које се пружају дјеци са сметњама и тешкоћама у развоју кроз увођење нових услуга обуке и савјетовања за дјецу, родитеље и запослене – ЕСЦИ“.

Опширније...

Завршен пројекат наткривања базена на Шкверу

  • сриједа, 29 децембар 2021 12:32

nas29122021

Пројекат наткривања базена на Шкверу завршен је у рекордном року и тај спортски објекат ће дневно користити 250 до 300 најмлађих полазника школе пливања. Базен је оспособљен за тренажни и играчки процес током цијеле године, потврдили су из управе клуба током јучерашње посјете руководства Општине Херцег-Нови адаптираном објекту.

Опширније...

Пројекат REGLPORTS: Видео надзор и метеоролошка станица у Градској луци Шквер

nas30112021

У Градској луци Шквер инсталиран је систем видео надзора и нова метеоролошка станица, у оквиру пројекта „Развој наутичког туризма и промоција регионалних лука – REGLPORTS. Пројекат је подржан на Првом позиву INTERREG IPA програма прекограничне сарадње за Италију, Албанију и Црну Гору 2014-2020, који финансира Европска унија.

Опширније...

Радови на уградњи котларнице у Спортском центру Игало у завршној фази

nas29102021

Предсједник Скупштине општине Херцег-Нови Иван Отовић и начелник Секретаријата за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Василије Ћуковић обишли су данас Спортски центар Игало, гдје се изводе радови у циљу реализације пројекта „Wood Key“. Овим прекограничним пројектом, у оквиру програма Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора, Спортски центар Игало добиће нови, еколошки прихватљив и економски исплативији систем гријања дворане.

Опширније...