grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Почели радови на реконструкцији Степеништа Данице Томашевић

  • четвртак, 05 децембар 2019 16:40

nasSPD05122019Радници фирме „Ниведа“ почели су данас са радовима на реконструкцији Степеништа Данице Томашевић. Радови ће се изводити етапно, а по потреби ће бити укључена и општинска комунална предузећа.

Опширније...

Прва награда за ПУП Општине Херцег-Нови на 28. Међународном сајму урбанизма у Нишу

NasAir08112018Агенција за изградњу и развој Херцег-Новог учестовала је на 28. Међународном Сајму Урбанизма, који се одржава у Нишу, гдје је  „Просторно Урбанистички План Општине Херцег-Нови“  данас, на Свјетски Дан Урбанизма, освојио прву награду у категорији – Просторни Планови Градова и Општина.

Опширније...

Дочек Нове године у Новом: Три дана славља уз наступе регионалних музичких звијезда

NovaGodina19Новљани и  гости ће Нову 2020. годину дочекати уз наступе популарних регионалних музичких звијезда Александре Пријовић, бенда Неверне бебе и Хариса Џиновића.

Опширније...

Од 1. октобра зимски режим наплате на општим паркиралиштима – без наплате суботом послије 15 часова

  • понедјељак, 30 септембар 2019 14:54

ZgradaOHNNatpis26092018Од 01.10.2019. године "Паркинг сервис Херцег-Нови" доо Херцег-Нови у сарадњи са оснивачем – Општином Херцег-Нови наставља са праксом измјене режима наплате на општим паркиралиштима. Новина у Паркинг сервису од ове године је додатна повољност за кориснике услуга у виду ослобађања наплате паркинга суботом након 15 часова.

Опширније...

Grand prix 33. Филмског фестивала Херцег-Нови за филм „Бог постоји, име му је Петрунија“ Теоне Стругар Митевске

GP78219Жири такмичарске селекције дугометражног играног филма 33. Филмског фестивала Херцег Нови - Монтенегро Филм Фестивал у саставу продуценткиња Дуња Клеменц – предсједница жирија, редитељ Винко Брешан, глумац Никола Ристановски, продуценткиња Јелена Мишељић и редитељ Никола Љуца одлучио је  да  GRAND PRIX – ЗЛАТНА МИМОЗА ЗА НАЈБОЉИ ФИЛМ припадне филму БОГ ПОСТОЈИ, ИМЕ МУ ЈЕ ПЕТРУНИЈА у режији Теоне Стругар Митевске.

Опширније...