grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона 01.-15. новембар

  • четвртак, 31 октобар 2019 18:36

ZOP2017

Од 1. до 15. новембра трајаће Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона на територији општине Херцег-Нови, а спроводи је Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови.

Опширније...

Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво подржао шест предузетница

ZOP2017На основу објављеног конкурса, Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови ће за развој бизнис идеја за предузетнице са подручја града ове године подржати шест наших суграђанки, са укупним износом од 15 хиљада еура.

Опширније...

У Херцег-Новом одржана међународна конференција посвећена туризму и културној баштини

  • понедјељак, 15 април 2019 13:06

15042019NASМеђународна конференција „Стратешки развој туризма на темељу валоризације културне баштине“ окупила је данас у Херцег Новом учеснике из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Пољске, Шпаније, Словачке, Њемачке и Црне Горе, као и представнике Европске асоцијације за локалну демократију (АЛДА).

Опширније...

Подршка Општине Херцег-Нови закупцима привремених објеката у зони морског добра

NAs0540420199У Великој сали Скупштине општине Херцег Нови данас је одржан састанак представника локалне самоуправе и предузећа чији је оснивач Општина са угоститељима и туристичком привредом.

Опширније...

Јавни конкурс за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву за 2019. годину

ZgradaNovaКомисија за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета Општине Херцег-Нови опредијељених за подршку женском предузетништву за 2019. годину.

Опширније...