grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Preventivna akcija u Herceg Novom: Budimo odgovorni da bismo sačuvali zdravlje

  • srijeda, 22 jul 2020 16:31

01preventSlužba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi, u saradnji sa Centrom bezbjednosti, sprovodi akciju koja ima za cilj upoznavanje građana sa novim mjerama za suzbijanje epidemije virusa covid-19.

Opširnije...

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Herceg Novi: Nadzor nad poštovanjem mjera zaštite građana od virusa

NasKPol10072020Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi sprovodi svakodnevne kontrole poštovanja odredbi i mjera koje imaju za cilj zaštitu zdravlja građana i sprječavanje širenja virusa covid-19, u skladu sa Zakonom.

Opširnije...

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora radi 24 sata: Kontrola poštovanja privremenih mjera i zaštita građana

  • petak, 20 mart 2020 10:55

NSL19032020Aktivnosti Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi u ovom trenutku su posebno usmjerene na preduzimanje mjera za zaštitu građana i kontrolu poštovanja naredbi i preporuka za sprječavanje infekcije izazvane koronavirusom, ističe načelnica ove Službe Marija Bošković

Opširnije...

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora radi 24 sata od 1. jula

Vozni park SKPSlužba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi će od ponedeljka, 01. jula raditi non-stop, svim danima. Radno vrijeme od 00 do 24 časa biće na snazi do 01. septembra.

Opširnije...

U Herceg Novom ugrađen prvi limitator buke

nas07062019Prvi limitator buke u Crnoj Gori ugrađen je u Herceg Novom, tačnije u ugostiteljskom objektu Pub Got. Uređaji za ograničavanje nivoa zvuka novitet su na našem tržištu, ali, sudeći po iskustvima drugih turističkih zemalja, neophodan su element u regulaciji i poštovanju propisa koji se tiču zvučnog zagađenja.

Opširnije...