zgradaohn2022Opština Herceg Novi i Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) objavljuju javni poziv za prijavu poslodavaca iz opštine Herceg Novi za omogućavanje učešća svršenih srednjoškolaca i visokoškolaca u programu sticanja profesionalnih znanja i vještina u oblasti njihovog poslovanja.

Poziv je upućen zainteresovanim preduzećima iz opštine Herceg Novi koja imaju potencijal da pruže stručnu obuku mladim ljudima i ukoliko je moguće obezbjede dugoročne prilike za zapošljavanje. Pored podrške nezaposlenim osobama koje traže posao u pronalaženju mogućnosti za osposobljavanje, program profesionalnog osposobljavanja mladih olakšava čitav proces pripreme mladih nezaposlenih za samostalno obavljanje poslova, u skladu sa lokalnim potrebama na tržištu rada.
Rok za prijavu je srijeda 1.11.2023., na adresu Opštine Herceg Novi (Trg Maršala Tita br 2 ili na Građanski biro Opštine, šalter br 6 od 8 do 14 sati) ili na email : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Uslovi prijave i detaljne informacije

Formular apliciranja za preduzeća .