zgradaohn2022Sekretarijat za lokalnu samoupravu Opštine Herceg Novi utvrdio je program održavanja Javne rasprave na nacrt Odluke o mjesnim zajednicama koja će trajati 15 dana, od 6. do 20. decembra 2023. godine.

Građani mogu dostavljati primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pisanoj formi na adresu Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za lokalnu samoupravu, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Centralna javna rasprava održaće se u sali Skupštine opštine Herceg Novi 15. decembra 2023. godine sa početkom u 12:00 časova.
Nacrt Odluke o mjesnim zajednicama dostupan je na sajtu Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me, u svim mjesnim zajednicama i objavljivanjem posredstvom Javnog radio difuznog servisa RTHN.
Nakon sporovedene javne rasprave Sekretarijat za lokalnu samoupravu će razmotriti sve primjedbe, predloge,sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.
Nacrt odluke
Program javne rasprave