zgradaohn2024Javna rasprava na Nacrt Odluke o ostvarivanju prava na socijalno stanovanje održava se od 11. aprila zaključno sa 25. aprilom 2024. godine, po utvrđenom programu prema kojem je Centralna javna rasparava planirana u utorak, 23. aprila u sali Skupštine opštine Herceg Novi sa početkom u 12.00 časova.

Nacrt Odluke o ostvarivanju prava na socijalno stanovanje i Program održavanja javne rasprave biće dostupni javnosti objavljivanjem na sajtu Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me, zatim posredstvom Javnog radio difuznog servisa RTHN, kao i u prostorijama mjesnih zajednica.
Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pisanoj formi moguće je dostaviti Sekretarijatu za lokalnu samoupravu, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi, a u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Nakon sprovedene javne rasprave, Sekretarijat za lokalnu samoupravu će razmotriti primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.
Nacrt Odluke o ostvarivanju prava na socijalno stanovanje
Program održavanja javne rasprave