zgradaohn2022

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg-Novi raspisala je javni poziv za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata putem javnog nadmetanja. Riječ je o lokacijama za 17 bilborda u Sutorini, Igalu, na Toploj, Podima i u Baošićima, zatim za ugostiteljsku terasu sa vitrinom u Igalu, te autobusko stajalište sa kioskom na Toploj, a period zakupa je od 1. jula 2023. do 1. jula 2024. godine.

Zainteresovana lica mogu obaviti uvid u predmetne lokacije u kancelariji broj. 88, na trećem spratu – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg-Novi, u vrijeme prijema stranaka. Ugovorom o zakupu će se posebno definisati obaveza zakupca da lokaciju i objekat održava u ispravnom stanju, te da zakupninu plati odmah po zaključenju ugovora o zakupu.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju fizička i pravna lica koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100,00 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg-Novi, broj: 510-208-95, uz napomenu da je uplata na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

U ponudi i na koverti je potrebno navesti za koju lokaciju se ponuda podnosi, sa rednim brojem lokacije i tip privremenog objekta. Ukoliko jedno lice želi da dostavi ponude za više lokacija, za svaku se dostavlja posebna ponuda.

Ponude se dostavljaju u zatvorenim kovertama na adresu:

OPŠTINA HERCEG-NOVI, DIREKCIJA ZA IMOVINU I ZASTUPANjE (sa naznakom „PRIJAVA ZA NADMETANjE ZA ZAKUP LOKACIJE POD REDNIM BROJEM  – NE OTVARAJ), zaključno sa 16.06.2023.godine do 14.00 časova dok traje prijem pisama u Građanskom birou Opštine Herceg-Novi.

Javno nadmetanje - aukcija će se održati 19.06.2023.godine sa početkom u 9.00 časova u velikoj sali Opštine Herceg-Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za  nadmetanje.

Nadmetanje će voditi Komisija koju imenuje predsjednik Opštine Herceg-Novi. Registracija učesnika će se obaviti 19.06.2023.godine u velikoj sali Opštine Herceg-Novi sa početkom u 8:45 časova.

Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva se mogu dobiti neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje Opštine Herceg-Novi u vrijeme prijema stranaka (7.30 - 11.00 časova), ili putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

O detaljima i uslovima više u Javnom pozivu.