kuciceNSL05122023Iz Direkcije za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi infomišu da je objavljen javni poziv za davanje u zakup tipskih montažnih kućica za potrebe ugostiteljskih i prodajnih usluga putem javnog nadmetanja.

Zakup se odnosi na period od 20. decembra do 3. marta 2024. godine, odnosno tokom novogodišnjih i Praznika mimoze, na lokacijama pored Omladinskog parka u Igalu i u Parku Boka u centru grada.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzetnici i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg Novi, broj: 510-208-95, uz napomenu da se uplata vrši na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

Uz ponudu, zainteresovana lica su dužna dostaviti:
-lične podatke (Izvod iz Centralnog registra privrednih subjekata za domaća, odnosno dokaz o registraciji nadležnog organa matične države stranog ponuđača za strana lica i kontakt telefon),
-ovjerenu punomoć ukoliko ponuđač ne učestvuje lično u postupku nadmetanja (original ili ovjerena kopija),
-dokaz u uplaćenom depozitu iz prethodnog člana, koji za pravna lica mora biti uplaćen sa žiro računa tog pravnog lica,
-broj žiro računa za vraćanje uplaćenog depozita,
-potvrdu izdatu od Uprave lokalnih javnih prihoda Opštine Herceg Novi da nema dugovanja prema Opštini Herceg Novi.

U ponudi i na koverti je potrebno navesti za koju lokaciju i objekat se ponuda podnosi, sa rednim brojem lokacije i tačnim opisom. Ukoliko jedno lice želi da dostavi ponude za više lokacija, za svaku se dostavlja posebna ponuda. Uvid u skice rasporeda kućica zainteresovani mogu obaviti u Sekretarijatu za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Rok za podnošenje ponuda je 8. decembar 2023.godine.

Ponude se dostavljaju u zatvorenim kovertama na adresu:
OPŠTINA HERCEG-NOVI, DIREKCIJA ZA IMOVINU I ZASTUPANjE (sa naznakom „PRIJAVA ZA NADMETANjE ZA ZAKUP TIPSKIH MONTAŽNIH KUĆICA ZA POTREBE UGOSTITELjSKIH I PRODAJNIH USLUGA POD REDNIM BROJEM – NE OTVARAJ), zaključno sa 8. decembrom 2023.godine do 14.00 časova dok traje prijem pisama u Gradjanskom birou Opštine Herceg Novi.

Javno nadmetanje - aukcija će se održati 11. decembra 2023.godine sa početkom u 8.30 časova u velikoj sali Opštine Herceg Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika.
Nadmetanje će voditi Komisija koju je imenovao predsjednik Opštine Herceg Novi.

Registracija učesnika će se obaviti 11. decembra 2023.godine u velikoj sali Opštine Herceg Novi sa početkom u 8:15 časova, a prisustvo je obavezno.

Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva se mogu dobiti neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi u vrijeme prijema stranaka (7.30-11.00 časova) i putem e- maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Javni poziv