grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Привремена измјена режима саобраћаја у Његошевој и улици Саве Ковачевића 15. и 16. априла

Привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици и улици Саве Ковачевића, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до хотела “Плажа”, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Опширније...

Привремена измјена режима саобраћаја у Жељезничкој улици у Зеленици 15. и 16. априла

На дијелу локалног пута у насељу Зеленика, Жељезничка улица од броја 12 до краја улице саобраћај ће бити привремено забрањен за сва возила у четвртак, 15. априла од 07 до 14 часова и у петак, 16. априла од 07 до 22 часа, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност.

Опширније...

11.-14.04. – Измјена режима саобраћаја

Привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици и улици Саве Ковачевића, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до хотела “Плажа”, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 08 до 15 часова, и од 16 до 18 часова, за период од 11. до 14. априла.
Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног одвијања радова на асфалтирању 710 метара дионице Његошева-улица Саве Ковачевића.

31.03. – Измјена режима саобраћаја

Данас се привремено мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 16 до 19 часова.
Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног одвијања радова на доградњи стамбеног објекта у Његошевој улици.

Онлајн радионица “Нека посао пронађе тебе” 29. и 30. марта

Radionica DizajnNSLСекретаријат за културу и образовање Општине Хецег Нови позива студенте и средњошколце да учествују у онлајн радионици "Нека посао пронађе тебе", која ће бити организована у сарадњи са Центром за омладинску едукацију, у оквиру  ЛАП за младе Општине Херцег Нови и дио је пројекта Европска омладинска картица (ЕYCА).

Опширније...