grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

18.09. - У недјељу привремена измјена режима саобраћаја кроз центар града

njegosevagarazeУ недјељу, 20. септембра биће привремено измијењен режим саобраћаја кроз центар града, ради несметаног и безбједног проласка теретног возила са градилишним краном и истовара и монтаже истог на градилишту испред зграде Општине, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност.

Опширније...

18.09. - Запрашивање комараца током викенда

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава  грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији општине Херцег Нови током предстојећег викенда, 19. и 20. септембра бити извршено запрашивање комараца.

Опширније...

Радионица на Факултету за менаџмент Херцег Нови: Одрживи развој у туризму за будућност стабилности и просперитета

  • понедјељак, 14 септембар 2020 15:42

nasl1409202000На Факултету за менаџмент Херцег Нови данас је почела Летња школа – Одрживи развој у туризму, која се одвија у партнерству са локалном Туристичком организацијом, Авантуристичким парком “Врбањ” и НВО “Синергија”, а уз подршку Министарства науке Црне Горе.

Опширније...

12.09. - Обиљежен Jazz Bay Херцег Нови Монтенегро фестивал: Вече црногорског џеза

  • понедјељак, 14 септембар 2020 11:20

jazz bay 2020 1Публика је синоћ у амфитеатру Дворане Парк уживала и аплаузом поздравила јазз и блуес класике којима су се представили домаћи јазз музичари: Милорад Шуле Јововић (гитара), Милован Јововић (бас гитара), Мартин Ђорђевић (перкусије), специјална гошћа Сара Јововић (пијанисткиња) и Сања Раичковић (вокал).

Опширније...

12.-13.09. – Запрашивање комараца

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава  грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће се на територији Општине Херцег Нови, дана 12.09. и 13.09.2020.год. извршити овогодишње запрашивање комараца.

Опширније...