grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Обавјештење пореским обвезницима

  • четвртак, 05 децембар 2019 14:35

ZgradaO29112019Обавјештавамо пореске обвезнике који посједују непокретност на територији општине Херцег Нови, а који нису измирили своје пореске обавезе по основу пореза на непокретност да то учине у наредном периоду, јер ће тиме избјећи мјере принудне наплате које Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе предузима сходно законским прописима, а то су:

Опширније...

Од данас јавна расправа за нацрт одлука о Буџету за 2020. годину и о порезу на непокретност у општини Херцег-Нови

ZgradaOHNNatpis26092018Јавна расправа за нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2020. годину и нацрт Одлуке о порезу на непокретност у Општини Херцег-Нови почиње данас, 22. новембра и трајаће 15 дана, до 06. децембра, обавјештавају из Секретаријата за финансије и локалне јавне приходе.

Опширније...

Почела Јавна расправа о нацртима одлука о локалним комуналним таксама и административним таксама

HN Sat kulaЈавна расправа о нацртима Одлуке о локалним комуналним таксама и Одлуке о локалним административним таксама почела је и биће отворена до 31. јула 2019. године, обавјештавају из Секретаријата за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови. Централна јавна расправа одржаће се у Великој сали Општине Херцег Нови, 30. јула у 12 часова.

Опширније...

Одлука о финансирању политичких субјеката који учествују у раду Скупштине Општине Херцег Нови за 2019. годину

  • понедјељак, 28 јануар 2019 11:43

skupstinaohnСекретаријат за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови донио је Одлуку о финансирању политичких партија које учествују у раду Скупштине општине Херцег Нови за 2019. годину.

Опширније...

Објављена тендерска документација за отворени поступак Јавне набавке горива за потребе Општине Херцег Нови

zgradaohnОпштина Херцег Нови објавила је тендерску документацију за отворени поступак Јавне набавке горива за потребе Општине Херцег Нови. Више детаља у линку.