grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Одлукa о финансирању редовног рада политичких субјеката који учествују у раду Скупштине општине Херцег-Нови за 2020. годину

ZgradaOHNNatpis26092018Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови донио је Одлуку о финансирању редовног рада политичких субјеката који учествују у раду Скупштине општине Херцег-Нови за 2020. годину.

Опширније...

Достављање јавним обавјештавањем свих неуручених рјешења о утврђеном порезу на непокретност и туристичке таксе за 2019 год.

herceg novi aerial viewСекретаријат за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови ће, на основу члана 87 Закона о управном поступку, дана 20.12.2019 године извршити достављање јавним обавјештавањем свих неуручених рјешења о утврђеном порезу на непокретност и туристичке таксе за 2019. годину, обавјештавају из тог органа локалне управе.

Опширније...

Обавјештење пореским обвезницима

  • четвртак, 05 децембар 2019 14:35

ZgradaO29112019Обавјештавамо пореске обвезнике који посједују непокретност на територији општине Херцег Нови, а који нису измирили своје пореске обавезе по основу пореза на непокретност да то учине у наредном периоду, јер ће тиме избјећи мјере принудне наплате које Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе предузима сходно законским прописима, а то су:

Опширније...

Од данас јавна расправа за нацрт одлука о Буџету за 2020. годину и о порезу на непокретност у општини Херцег-Нови

ZgradaOHNNatpis26092018Јавна расправа за нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2020. годину и нацрт Одлуке о порезу на непокретност у Општини Херцег-Нови почиње данас, 22. новембра и трајаће 15 дана, до 06. децембра, обавјештавају из Секретаријата за финансије и локалне јавне приходе.

Опширније...

Почела Јавна расправа о нацртима одлука о локалним комуналним таксама и административним таксама

HN Sat kulaЈавна расправа о нацртима Одлуке о локалним комуналним таксама и Одлуке о локалним административним таксама почела је и биће отворена до 31. јула 2019. године, обавјештавају из Секретаријата за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови. Централна јавна расправа одржаће се у Великој сали Општине Херцег Нови, 30. јула у 12 часова.

Опширније...