grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Одобрен пројекат новској установи за дјецу са сметањама и тешкоћама у развоју: Дневни центар добија специјализовано возило, обуке и савјетодавне услуге

0030032021Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег Нови започео је реализацију пројекта кроз који ће бити набављено специјализовано возило за превоз корисника, уведена савјетодавна услуга за дјецу, родитеље и запослене, те одржане обуке који ће оснажити капацитет установе и побољшати квалитет пружања услуга.

Опширније...

Општина Херцег Нови наставља да помаже суграђане којима је то најпотребније: У сусрет празницима материјална помоћ за 300 новских породица

  • сриједа, 30 децембар 2020 11:55

Aart 190151 Vesna Samardzic portretГодину на измаку обиљежиле су посљедице изазване пандемијом корона вируса, а прије свега удар на животни стандард наших суграђана.

Опширније...

Новогодишњи пакетићи стигли у Дневни центар

  • понедјељак, 28 децембар 2020 15:53

NaslovnaDCentar28122020Кориснике Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег-Нови јутрос су обрадовали новогодишњи поклони.

Опширније...

Постављена расвјета до цркве Свети Никола у Баошићима

  • четвртак, 24 децембар 2020 12:13

NSLputBaosНакон новембарских радова на проширењу и уређењу пута ка цркви Свети Никола у Баошићима,  завршени су и радови на постављању јавне расвјете.

Опширније...

Руководство Општине обишло радове на више локација у Зеленици: Пуном паром и у доба короне

NAs18122020У Мјесној заједници Зеленика у протеклом периоду је успјешно завршено више пројеката уређења путне инфраструктуре, упркос пандемји, а исти темпо у плану је и за наредну годину, истакли су челници Општине Херцег-Нови који су јуче посјетили овај дио града и разговарали са грађанима и представницима Мјесне заједнице.

Опширније...