grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Наставак сарадње мјештана и локалне самоуправе: Бетонирана дионица од 400 метара, следеће седмице пробијање преко 2400 метара локалног пута

SarNSLПредсједник Скупштине општине Херцег Нови Никола Самарџић и потпредсједница Општине Весна Самарџић обишли су данас село Репаји у залеђу Херцег Новог, гдје мјештани у сарадњи са локалном управом изводе радове на бетонирању локалних путева.

Опширније...

Одобрен пројекат новској установи за дјецу са сметањама и тешкоћама у развоју: Дневни центар добија специјализовано возило, обуке и савјетодавне услуге

0030032021Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег Нови започео је реализацију пројекта кроз који ће бити набављено специјализовано возило за превоз корисника, уведена савјетодавна услуга за дјецу, родитеље и запослене, те одржане обуке који ће оснажити капацитет установе и побољшати квалитет пружања услуга.

Опширније...

Општина Херцег Нови наставља да помаже суграђане којима је то најпотребније: У сусрет празницима материјална помоћ за 300 новских породица

  • сриједа, 30 децембар 2020 11:55

Aart 190151 Vesna Samardzic portretГодину на измаку обиљежиле су посљедице изазване пандемијом корона вируса, а прије свега удар на животни стандард наших суграђана.

Опширније...

Новогодишњи пакетићи стигли у Дневни центар

  • понедјељак, 28 децембар 2020 15:53

NaslovnaDCentar28122020Кориснике Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег-Нови јутрос су обрадовали новогодишњи поклони.

Опширније...

Постављена расвјета до цркве Свети Никола у Баошићима

  • четвртак, 24 децембар 2020 12:13

NSLputBaosНакон новембарских радова на проширењу и уређењу пута ка цркви Свети Никола у Баошићима,  завршени су и радови на постављању јавне расвјете.

Опширније...